Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Den enfaldige mördaren, långfilm från 1982 utav Hans Alfredsson. "Idiotens" (Stellan Skarsgård) vandring till fabrikör Höglunds kontor... I vissa lägen existerar ingen annan utväg...


ALLIANSENS ÅNGESTSKRIK NÄR DOM EN MULEN DAG VAKNAR UPP OCH INSER VAD DOM HAR GJORT!



POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK POLITIK
MODERATERNAS I SYNNERHET, OCH ALLIANSENS I ALLMÄNHET..............................
ÅNGESTSKRIK ÅNGESTSKRIK ÅNGESTSKRIK ÅNGESTSKRIK ÅNGESTSKRIK ÅNGESTSKRIKÅNGESTSKRIK ÅNGESTSKRIK ÅNGESTSKRIKÅNGESTSKRIK ÅNGESTSKRIK ÅNGESTSKRIKÅNGESTSKRIK ÅNGESTSKRIK ÅNGESTSKRIK..................
NÄR DOM EN MULEN DAG (28 MINUSGRADER I SKUGGAN!) V A K N A R upp ur sina mardrömmar som de njuter så utav............ och INSER VAD DE HAR STÄLLT TILL MED I SVERIGE................... DE VET DET JU INTE: DE HAR GRÄVT SINA SJÄLARS GRAVAR, OCH DE LIGGER DÄR NERE I MÖRKRET OCH KRAVLAR; 6 FEET DOWN DOWN DOWN---------------------------------> OCH DET ÄR ENDAST VÅRAN STORSINTHET, MAKALÖSA ÖVERSEENDE, VILJA TILL FÖRLÅTELSE OCH ORESERVERADE K Ä R L E K SOM GUD VISKAR I ALLA VÅRAS SJÄLAR OCH HJÄRTAN ~ SOM KAN RÄDDA DESSA VILSNA MÄNNISKOR SOM ÄR D I N A BRÖDER......... D I N A SYSTRAR...... NU OCH RAKT IN I SANNINGENS OCH KÄRLEKENS EVIGHET.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 631 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-08 00:11



Bookmark and Share


  Magica VIP
Alliansen vaknar inte upp. Men vi andra kan göra något åt hur det ser ut! Varje individ har ett eget ansvar.
Vi som ser att det är så fel idag kan gå och rösta på rätt sida nästa val! Inte bara se på och inte rösta som endel väljer pga att de mer eller mindre börjat ge upp...
Ge inte upp! Ge dem inte det! Rösta rätt nästa val istället!!! Låt det inte få fortsätta som det gör! Påverka!!! Varje individs röst är enormt viktig!
2013-03-21

  Anders Nordlander VIP
Dom vaknar inte upp, detta är ju deras verklighet
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP