Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min poetik vill



Min poetik vill

förena det strängt privata

med universum




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-08 16:44



Bookmark and Share


  sommarmoln
Underbart!
2013-03-16

  catharina.jerbo VIP
Så hiblahablfenomenalt! och så Ja! precix så!
2013-03-08

  Stefan Albrektsson
DET är vad jag kallar poetik det! Ett storlitet poesikosmos.
2013-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP