Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finland går före i genusdebatten!


KVINNOEURON


K som i Kvinnoeuro.
Ur Gormsens AB- och CD-lära.

Kvinnoeuron värd åttio procent
av den ordinära slanten.
Är detta ett skämt
för att driva med tanten?

Finlands genusdebatt,
ett hugskott som gått snett?
Har Tarja Halonen fått fnatt?
Detta är ju utan sans och vett!

Pensionärseuron då?
Det vore nog välbetänkt
om vi en sådan kunde få
till dess vår skatt blir sänkt.

Av Gormsen, som då undrar hur stark
pensionärseuron i så fall kan tänkas vara.
Denna befolkningsgrupp har ju tappat mark
till de arbetsskatteavdragsgiltigas skara.




Fri vers av Gormsen
Läst 312 gånger
Publicerad 2013-03-08 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen