Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungotal

Nu är jag trött
på alla gåtor
Mina öron hör så
illa
Och ögonen vill inte öppna sig

Jag ber dig
tala inte mer i
tungor
Lägg dig bara här
intill mig
och
andas

Jag ska sträcka ut min
hand i mörkret
varsamt
och jag lovar
att jag ska hitta
dig




Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-09 09:37



Bookmark and Share


  Madelene Edlund
Snyggt!
2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes