Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgelek



jag är ledsen över att jag inte är lika av och på
jag är ledsen över att min kropp inte vill samma som jag
jag är ledsen över att min kropp är en del av mig
jag är ledsen över att jag inte funkar som "alla andra"
jag är ledsen över att jag inte uppfyller samhällets krav
jag är ledsen över att jag inte kan bestämma över min kropp
jag är ledsen över att min smärta tolkas som ovilja
jag är ledsen över att jag kallats lat och fet under min uppväxt
jag är ledsen över att jag inte


orkar fullföja den meningen
jag är ledsen över att jag är ledsen över dessa känslor
jag är ledsen att jag känner att jag inte duger
jag är ledsen att mitt liv inte är lika svart eller vitt

men
jag har ett
jag har två

sen kom du

nu tänker jag fyra

tusen åttahundratrettiotvå tårar

längs med kinderna

en rörelse
två ord

jag älskar




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-09 14:33



Bookmark and Share


  Reine Kristoffersson
Mmm, nice
Älskar pausen mellan inte och orkar
Bra känsla där
2013-03-10

  Robert Jonsson VIP
Där kom den, känslan, uppgivenheten, sorgen
som vänds till kärlek och hopp. bra förmedlat.
2013-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP