Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku-dikter


Tema: blandat

Biet vet inte

att jag öppnade fönstret

Plötsligt var han fri


*

Om universum

fortsätter expandera

blir vi allt mindre


*

Ljuvliga lövsal!

Vem som har väntat på vem

kan kvittra lika!


*

Grodyngling, skinnblank

Lägger kinden mot vinden

Kvaccelererar


*

En väg från sidan:

Femton vackra träd på rad

Blå himmel bakom


*

Solglittertjärnen:

Blänket finns, finns inte, finns:

Dygropens reklam


*

De påstår, påstår

(Jag tänker: och om inte?)

-påstår om världen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-23 14:40



Bookmark and Share


    Richard
Riktigt äkta och fina haikus. Att jag missat de.
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP