Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så fulländat

bara jag tänker på dig


bara jag ser dig


varje gång jag får samtala med dig



när jag får chans att röra dig



är min lycka gjord




Fri vers (Fri form) av Fräkniga svanen
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-09 19:39



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Ja, tänk så lite som behövs när allt känns rätt....
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen