Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snösteg i någon riktning...


Vägval

Vid vägval står jag
lockad att välja den oplogade

Följer du med
att vandra i smala hjulspår?

Går mot obebodda trakter,
övergivna gårdar

Drömmar skymtar
bakom trasiga fönster
deras
eller våra?

Vänder mig om
Följer du?




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-09 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten