Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika ting

Ur ingenting

växte någonting

fövandlat till allting

då uppdagas allting

krymper någonting

till ingenting




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-10 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten