Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del ur kapitel "Frostflykt"


IMPULSKONTROLL

Jag blev lurad
så såg jag
hur det var.
Sanningen.

I stunden
hade jag svårt att
säga nej
fast jag ville
säga nej
visste jag
att jag inte ville
säga nej.

Jag hade lite svårt
att säga vad jag ville
fast jag sa
att jag visste
vad jag ville
visste jag inte att
jag inte ville
i stunden
då jag blev lurad.




Fri vers (Fri form) av fabiang
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-10 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang