Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu är ni vuxna & strålar av liv, vi älskar varandra!


Ni är det bästa som hänt mig

Kära son, och kära dotter
ni är det bästa som hänt mig
det finns ingenting
som är mer värdefullt!
när ni föddes lyste solen in i min själ
och mitt hjärta slog av glädje
ni har alltid varit älskade
kommer alltid att vara
till den dag mitt hjärta slutar slå
ända in i evighetens oändliga salar
vill min kärlek för er eka ut
döden kan inte förinta dess kraft
ni är mina vackraste skatter
och jag är så stolt över er
jag tackar Gud, att jag fick föda er
fram i ljus och kärlek!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-29 10:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lyckliga Du!
2020-12-02

    Balans
såå fint!
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP