Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANG RUBRIK! VAD HAR RED NU HITTAT PÅ??


PLÖTSLIGT INATT SÅ GÅR DET INTE ATT SKRIVA LÅNGA RUBRIKER

FÖR MEJ... ÄR DET NÅGON MER UTAV ER SOM HAR SAMMA PROBLEM??




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-11 00:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är klokt att korta ned rubrikerna, blir ju bättre överblick. sen hoppas jag att allalångatitlarellerkommentarerutanmellanslag granskas så inte hela sidan blir skev (2013) del 1.
2013-03-11

  Tarantaran
Jag märkte det också..men
det går ju lätt att skriva till
redaktionen om det..jag har
glömt ta upp det med dem,
skriv du om det :) det går
säkert att ordna..litet
barnsjukdomar i början...
jag bytte datum precis och
läste gamla texter..och blev
utloggad..men men..man
får komma ihåg att felanmäla! :)
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP