Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYA VYER

Du drar upp mig i moln,
En oundviklig del som knastrat
En gammal utbytt glödlampa
Självdestruktivt självrealiserat,
Självförsvunnet återupptaget

Med en elektrisk slev
Rörs min kortslutna soppa,
En trasslig ål som fick ljusa strån

Längtan, längtan som droppar
Efter dina steg, marken efter
Och skuggan, blixtdunder

Din närvaro har flagnat färger
Som maskrosors gula mot skor

Internaliserat fragmentaliskt latent

Det luktar illa, det känns
På riktigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av fabiang
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-11 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang