Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldstad

Ett litet hål
det räcker med ett nålsöga
Bara för att släppa ut
djävulen inom mig
och all hans ilska

Det ska pyra
Det ska brinna
Låt aldrig kroppen din
bli hans boning
hans eldstad
Släpp ut all ilska




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-11 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea