Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
citat-(försenat kvinnodagen)


Åldrig visdom - kvinnokraft


Kvinnorna har dörren
till den andra sidan -

varifrån människorna kommer -

i sina egna kroppar




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av vera gade VIP
Läst 718 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-11 10:47

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om denna :)
2013-03-25

  Björn Nilsson VIP
Ja, det är bara att tacka Jordens mödrar!
2013-03-12

  Ira Y
En underbar hyllning!
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP