Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan man få vår och sommarkänslor av snö som faller..ja med mig är inget omöjligt haha;)


kärleksdans

snöflingor yr
och i en virvlande dans
förenas vi
lätt i min vita
glittrande vinterskrud
och du i silvergrått
men med ett hjärta av guld

smälter allt samman
av kärlekens hetta
och vi fortsätter
genom våreldar friska vår
kärleksvals

rosa..
orange...

ditt leende
eggande förföriskt
hett och äkta
och när jag åter öppnar
mina ögon
ser jag hänfört
att vi är på en
sommarstrand
i varmare land

röda volanger
pryder mig nu
och jag trycker mig närmre
när du viskar
allt jag vill höra
och kysser min hals
tills jag kvider av åtrå

likt fjärilar vackra
och fria
flyger vi så
omkring
på vår vackra jord
himmelsblå skyar
och dyrkar varandra
utan tanke på annat

livet med dig
en dans
utan tvång
utan takt men med
en känsla
som ej går förstå!





Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 449 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-11 15:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleksfull
trygg
sensuell
vacker!
Tack!
2013-09-05

    ej medlem längre
Sådär borde det alltid vara!

skön text

/ P
2013-09-03

    ej medlem längre
helt enkelt ... underbar :))
2013-04-27

  aol
underbart skaldat,
2013-04-19

  KrutOla
Den sista strofen är ju helt enkelt underbar!
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire