Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig

Ta mig
här och nu

Låter dig
göra vad du
vill med mig

Så snälla
bara ta mig
I din famn

och gör
vad du vill
med mig!




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-11 15:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert... man känner din smärta...berör
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson