Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rumsrent

Limerickar kan vara rumsrena,
inte nämna något mellan bena.
Kan klara drömknorren,
utan hjälp av snorren.
Men då blir nog applåderna sena.




Bunden vers (Limerick) av Dan Myrbeck
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-11 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck