Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in levelse

 

 

 

 

 

 

 då

kärleken

är väsensfri

 

förnuftet fångar ej

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 400 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-12 22:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vad finnes mer att säga...
sannhet andas orden
är fascinerad "över" hur de är skrivna
2013-03-19

    ej medlem längre
Den romantiska jordekärlekens
tyngdlager höjes över
och smak av något viljande
nytt
något ännu inte utslaget
viskar knopp om människa
i vardande
2013-03-17

  issac.a.m
Gillar..
2013-03-13

  Bibbi VIP
Sant.
2013-03-13

  in effigie VIP
en sanning i sin vackraste form....
2013-03-13

  Lars Hedlin
Mycket bra insiktat
2013-03-13

  Havsbris
carpe diem <3
2013-03-13

  aol
sant vackert skaldat vännen,
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight