Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmed Charons grunda stup

Lek nu lilla barn om natten, utan kväll eller varma dagar. Lär dig så att vara och leva, ett hav av måsten skall ljuda. Sy din gamla rock med daggstygn, vänta dig en dans i farstun. Bygg där ett gammalt fort av lego, med verktyg och blindas Fortuna. Tappa livets kropp på blod - med spikar, spjut och en bravur. En kvinna, en man och en död - utmed Charons grunda stup.




Bunden vers (Hexameter) av Georg Möller
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-12 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller