Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The compromising strike (or spare oneself)?

 

Greppet om formuleringen om vem du är, är som ett bowlingklot utan hål, där du har en bakbunden hand medan omgivningen har tummarna mitt i händerna.

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 515 gånger
Publicerad 2013-03-12 13:04



Bookmark and Share


  Almagrundet
@EnAnnanC:

Håller med om att det inte finns kompromisser i varat - allt är eller inte är. Men just formuleringen av vem man är synes mig vara en kompromiss. Man har sina blinda fläckar gentemot sig själv och andra ser inte in i alla ens skrymslen och bevekelsegrunder.
2013-03-12

  catharina.jerbo VIP
en aforism som gör att jag studsar. så perfekt! egentligen finns inga kompromisser, allt är antingen eller. allt är antingen är man eller så är man inte. mellanrummet är till för att vända sig i och hur andras tummar tummar på vem:et kan bara stanna kvar i rummet mellan allt och inget. typ.
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet