Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALKOHOL OCH BLOMMOR

Alkohol ! du , genomskinliga  gift, på  ont och gott,
farlig  som en kvinna eller giftödla, är du, du  illusi-
onernas  mästare, en  modets  uppviglare  och  för-
nuftets bedövare är du,
ditt namn ska vara :  "  ÅNGESTENS UPPVÄCKARE
OCH BÖDEL" det är inte drinkaren som missbrukar
dig utan det är du som missbrukar drinkaren.

                                 **


Blommorna är oss mycklet kära i vår flykt ifrån led-
an,och inte sällan ger de oss lindring i en smärtfylld
tillvaro. Blommorna är det gift,vi offrar vår dag för
att lindra vår natt.  
Farliga blommor är förföriskt vackra,men förbjudna,
de är dödens och livets blommor,däri asfaltsbarnen
söker spänning bland neonens asfaltsblommor.
                                                        Sten Wiking




Fri vers (Fri form) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-26 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP