Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När horisonten inte bryter linjen mellan här och där, speglas himlen i edra själars


BERUSADE MÅNSKEN...

... Berusade horisonter,
vi tror att leva är omfamna
ryktet om tallskog, blå bergen
och ... alla gröna havs trädgårdar

Men vi är ensamma, förbi passerar,
är inte våra frukter eller blommor
när himlen och havet stängar omvärlden
och... bli spöken som vi drömmer om

Varför inte skörda känslor
rensa norrsken i födelse
varför inte nakna dansa
och... Guds förmåga att leva

Nostalgi öppen
i varje farväl min, jag lämnar ...


© Havsbris/2013




Fri vers av Havsbris
Läst 1460 gånger och applåderad av 31 personer
Utvald text
Publicerad 2013-03-12 17:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket gott om tiden, om livet, om varandet, om perceptionen, om ja, allt.
2013-04-15

  Ole Sunnerfjell
Fantastiskt skrivet i en skildring av nuet och dess frukter som förbises och en härligt talande bild. Jag bokmärker denna.
2013-03-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut
ge Dig hän
i livet och klivet
känn vinden och
drivet, när Du är här
det är ju då det bär...
Rasande gott skrivet!
2013-03-16

  Havsbris
så bra det känns att läsa sådana ord :P
tack alla fina och snälla,

verkar som några skrivarvänner bytt namn eller lämnade mig,
och detta kommer att vara lite konstigt i början
av en ny start liksom ahhahahha

ni och jag måste ge det tid och jag hoppas
ni förstår om ni vill alltså och inte känner sig
tvingad,,,

(mycket har ändrats här och nu finns en knapp RADERA så nära SVARA att jag raderade alla meddelande, så förlåt om nåt gick förlorat!!!)

Pöss på nosen <3
HBris

2013-03-15

    J. Herward

Härligt att få läsa dina alster igen, kändes som att det var ett tag sedan, eller då har jag bara inte varit aktiv på sidan på ett tag:)

Väldigt välbehövlig läsning!
2013-03-14

  aol
dina ord sveper som en varm vind mot hjärtat
2013-03-14

  Piann VIP
Berörande ord, där man sveps med.
2013-03-13

  anits VIP
Så vackert och målande skaldat
dina ord ger mig såå fina bilder
när jag läser din underbara dikt
2013-03-13

  Eva Langrath VIP
Så gott det är att svepas med av dina ord in i livets mitt.
2013-03-12

  Havsbris
mmmm så glad jag blir med sådan
välkommen :P <3

tackar alla hittills för så bra respons
efter så lång paus period <3

ni värmer mitt hjärta, vänner
mina <3 älskar er
2013-03-12

  Sunlight
Genuina och ljuvliga strofer
Härliga att läsa!
2013-03-12

  Water VIP
Fantastisk bild du målar upp i din ingress
2013-03-12

  Fredrik P. VIP

Lyriska mästarinnan tillbaka!
Härligt att få läsa dig igen i
ett "berusande månsken"
2013-03-12

  Jack E. Gladh VIP
Sköna berörande ord.
Känns i själ, hjärta och mage.
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris