Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
övergående...


flyktigt ljus

 

 

 

 

 

 

vandra i daggvåt dimma
sinnet väcks av gryningsljud
morgonens klara vindar
knottra blottad hud


än finns värmen i solens strålar
smeka sorgsen kind
skänker tröst
när sommarn övergår i höst


skogens mustiga väsen
hälsar i virvlande svep
färd över slumrande grönska
lockar flyende dvala


bort från tankar som driver
smärtande ovisshets vara
önskans frestande sötma
drar i min vilsna hand

 


ett liv
så förgängligt
att inte tappa
att hålla

 


ögon öppna
hjärtat varmt

 



för det som vänta

längre fram

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 364 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-03-12 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En röst hörs
tonklingande rik
i glasklart fokus
spegla liv om liv
2013-03-17

  ULJO
Vacker poesi att glädjas åt i vinterkylan
2013-03-16

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-03-15

  issac.a.m
Så vackert poetat..
2013-03-13

  Bibbi VIP
Genomfin.
2013-03-13

  in effigie VIP
hela verket som ett andeväsen strax bortom förnimmelse....mycket vackert
2013-03-13

    ej medlem längre

Magiskt vackert ...
2013-03-13

  Lars Hedlin
Så vackert ...
2013-03-13

  Havsbris
magiskt och ,,,
magiskt <3

älskar bilder och
det du målar, sådan
skönhet som hopp
i ovisheten
:P
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight