Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se


Det är skönt ibland
Att kunna se det man har
Och ej vara förblindad av det man inte har




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-12 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke