Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det, än

 

 

Det du gör

kan aldrig skada mig

lika mycket

som jag själv gör

under analysen av det 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ninfea VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-12 19:28



Bookmark and Share


  Connie
Otroligt bra!
2014-07-06

  Christer Foghagen VIP
Mycket bra!
2013-09-07

  Quasimodo
Tänkvärd och det ligger mycket sanning i detta!
2013-09-02

  aol
ja kärlek kan såras men aldrig raderas,
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP