Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRO

Tron jag håller den tro jag finner den tro jag styrker den som vi alla styrkt och strykt den.
Tro jag håller den tro jag finner den finn den eller försvinn den tro jag handlar den som skrifter tro jag svamlar den tro jag försvann den. Poof! Tro där ligger den tro tro jag hinner hem innan tron vinner hen. Tro! Vi behöver den men jag håller den och den tron tros bättre än din tron i troshetsgradvisdoms tro. Tro inte annat! Tro minner den som vi alla minner den, tro som heder och tro som norm, tro som gemensamt tvspelandes trosbörda från snabbväxande fuktig tro jord.
Tro jag håller den tro jag finner den finn den eller försvinn den tro svamlar massor i eviga tider tro tvinar tvenne föreställningar som penetrerar hjärnbark till vår sinnes urträd jord fuktig jord bark fuktig tro!
Tro tro tro tro - en skyfm mot sanning! Tro tro tro tro - ett ärligt bekräftande av en annan sanning inuti en annan sanning, det tro. Men tro annat än annan tro, för tro blir tro i tro och inte tro utanpå tro eller bakom tro i tro och igrund tro så ligger det tro. Tro! För bövelen! Ro tro i land till randigt land i ro!
För bövelen!
Ytans tro skicktet som ligger för oro och tro; lägg det åt sidan. Som avloppstro, snurra på den svart på vita tron för att finna baksidan av myntet, tro. Ja glöm det inte. Räkna med det! Tro på det! Det är bestämt. För jag valde huvud. Du krona, tror jag. Tro tro tro tro tro tro.
Nu går jag och lägger mig. I vertikal! Den vertikala tron!
För bövelen!
Tro jag håller den tro jag finner den finn den eller försvinn den tro jag handlar den som skrifter tro jag svamlar den tro. Där försvann den! Poof!




Fri vers (Prosapoesi) av fabiang
Läst 209 gånger
Publicerad 2013-03-13 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang