Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ekan

Tre gubbar och ett barn i en eka
villande i
lättsinnig allvarsfärd
på blådjup Smålandssjö

Dovljud svävande, sövande palaver
flyter gröndämpad skymning
mot natt
Barnet ror utan plask




Övriga genrer av rosa
Läst 1060 gånger och applåderad av 80 personer
Publicerad 2013-03-13 17:00



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skapar en stämningsfull bild som gör att man vill se mer.
2014-11-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Zorn?
2014-02-28

    ej medlem längre
Jag läser och ser:

Mej, tyst arbetande, tänkande på eviga ting
medan de vuxna...gör resan tung


2013-08-20

    ej medlem längre
vacker skrivning

2013-08-04

  Christer Foghagen VIP
härlig text, kontemplativ.
2013-06-12

    ej medlem längre
Den tyckte jag om, bästa jag läst här hittills.


2013-05-07

  pang
stämningsfyllt och målande, men med en suggestiv underton som jag tilltalas av.
2013-05-02

  limerick
Skön poesi!
2013-04-21

  Blåbärskaj
Stillsam och rofylld
2013-04-19

  Per Blomqvist
som en tavla, möjligen ett perfekt simhopp av ord. bra ordval
och komposition.
2013-03-26

  Lynx63 VIP
Talande text, gillar.
2013-03-24

    Jnåt
Mycket levande, jag kan se och höra sällskapet och smålandsdialekten.
2013-03-23

  Mona Nordkvist VIP
Vilken härlig bild...
2013-03-23

  bittemi VIP
Vilken helt underbar bild du målar här!
2013-03-23

  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om denna bild
2013-03-19

  aol
underbart skalda du här,

2013-03-18

  Bengt H VIP
Inte uppenbart, men uppenbarat.
2013-03-18

  Bo Lövhalka
Underbar läsning :) Tackar!
2013-03-17

  Nina.H
Vackra ord som flyter i skön harmoni,
underbart skrivet!
2013-03-15

    ej medlem längre
jättefin text - applåder
2013-03-14

  Stefan Albrektsson
Underbara bilder och fint valda ord (blådjup, dovljud mfl). Ja, filmiskt som redan påpekats.
2013-03-14

  Arowana
Det är som en hel liten film.
2013-03-14

  AgnesP
Nu har jag läst den flera gånger. Den blir bara finare och finare för varje gång.
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

rosa