Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fördolda kommer avslöjas

Sanningen strider mot lögnen
som är fylld utav falskhetens ord
sprider galla vinklar sina budskap
allt för att lura folk på jord

Mörkläggning ta bort & gömma
är något som sker varje dag
nu är det värre än någonsin
men sanningen tar nya tag

Den vet att den måste fighta
avslöja lögnens dolda rum
bakom fasader & skrymslen
kommer göra människor stum

Sanningens röster slutar aldrig
bli bara starkare ju mer tid som går
en dag kommer det ljuda
segern är äntligen vår!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-09 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin skrivare du är där lögnen måste gå! Och du står upp för välgång och frihet wow
2021-03-02

  Thylacine
Bra text
Och visst har du rätt
En dag kommer det ljuda att
segern äntligen är vår
2021-02-27

    lydriket
Ja, du har rätt.

Tiden jobbar emot dem och de har uppenbart blivit trängda in i ett stigmatiserande hörn de inte vet hur de skall ta sig ur.

Se en försvarsminister som måste läsa innantill på en minneslapp vad andra har lärt honom att upprepa och framför allt undvika i mötet med Jimmie.

Se en försvarsminister vars viktigaste uppgift är att lyfta ministerlön och i tacksamhetsskuld till denna ministerlön försvara sitt eget ministerutnämnande maktparti framför sitt fosterland.
2021-02-11

  Bibbi VIP
Amen!
2021-02-10

  Koloristen
Nämn bara Peter Hultqvist och redan då är mycket avslöjat.
2021-02-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP