Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VATTENKADAVER

Saltvågors skvalp skimmer ljuset
Från dina ögon
Genom mig får du

Implosionen för dig ur rymdens ström
Divergerar banan mot havets glans
Droppar. Skvätter

Blunda hårt och se
Kollisionen
Och allt vitt

Inget vitt
Blir azurens stim som flödar jordklotets
Värme

Det var genom mig
Paralysen uppstod
Genom mig
Fanns

Och krutet; månens gruvarbete
Lyser i vår sky
Det är då du träffas
Alger i ditt iris

Glömskan




Fri vers (Modernistisk dikt) av fabiang
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-14 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fabiang
fabiang