Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heja Syster Yster

Det var tunga sommaräpplen
som blev till vin den hösten
Först somnade kroppen
sen somnade jag
och allt var
i sin ordning




Fri vers av Bellissima
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-18 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima