Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst i Madrid


I Madrid
är hans höst inte som hennes.
Höstlöven har redan bytt färg
och de är bruna och torra.
Himmeln är målad
i alla grå nyanser
och endast en liten solstrå
fortfarande envisas,
kämpar
mot tunga regnmoln.

I Madrid
är husportarna inte som hans port.
Hon har redan vant sig,
för honom är det ett barndomsminne.
Starka, eldiga färger
som kärleken
döljer
skyddar
ifrån den nakna sanningen.

I Madrid
det envisa regnet är som hans regn,
påminner om de tårar de fäller i tysthet.

Hon visste att hans höst skall vara hennes.




Fri vers av Ilana
Läst 653 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-23 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana