Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När rätta ullen drar...

Då vill man
bara sticka...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-14 14:42



Bookmark and Share


  Havsbris
vad är brandflacka?
kom ihåg nu ahhahahha

jaja du sade allt i några få
ord,,, så sant så, spelar ingen
roll vilka tolkningar man gör
av de,,,de är alla sanna <3
2013-03-16

  ULJO
Där satt den
2013-03-16

    ADI Nehlin
fyndig
2013-03-15

  lodjuret/seglare VIP
Ja, eller så kan man teckna en drulleförsäkring. Det görs bäst som kroki, teckning som tar kol på själva udden.
2013-03-15

  Tarantaran
Åh, så fint diktat!!

med rätt läggning
och perfekt drag,
kanske...
eller stucket som
hugget..är det
därför man inte
känner drag?! :)
2013-03-14

  agneta pichler
ha ha..

Bra lek med ord..
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt