Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut av glädjen, sa han...

Vi nådde varandras inre väsen
den pjäsen varade i femtio år
och i svallvågorna efter den jag går
emot en helt ny vår
och vägen känns ej svår
för du gav mig en så fin giv
med ditt positiva driv i ditt kliv
då är lätt att själv trava på
och se gott framåt ändå.
Så likt dig förhoppningsfull jag är
vart och hur det än bär
att allt ordnar sig ju här
att oroa sig är bara onödigt besvär
som på annat bara tär
bätttre då att roa sig
den tiden man är här...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-14 16:03



Bookmark and Share


  Havsbris
en tack till livet och
som en bön av styrka,
går dina rader sakta och säkra
genom dag och natt,

inuti själen och finns ett hjärta
till och det visar vägen <3

2013-03-16

    ADI Nehlin
kloka fina ord
2013-03-15

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt