Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite ambivalent

jag älskar dig av tacksamhet och skuld
främst skuld
du har mig på avbetalning och du
gav mig inget val

du känner mig genom observation och dyrkan
främst dyrkan
du ser och hör allt jag gör men
förstår inte vad jag menar

jag älskar dig av vana och beundran
främst beundran
du snärjer mig med vardagsord och du
ger mig inget val

du känner mig genom nyfikenhet och misstag
främst misstag
du behöver bara trycka på rätt knapp
så säger jag vad jag menar




du är rar och manipulativ
främst den ena
jag vill ha dig
men jag vill inte såra dig




Fri vers (Fri form) av mne
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-14 23:57



Bookmark and Share


  infekterad
mycket fin och gripande text.
jag gillar verkligen hur du skriver!
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

mne