Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ett utkast från något som kommer bli ganska långt...


vindöga


av glas var denna drake gjord
vingar skottsäkra blå
försvunna i syner förblev dom som såg
visad vision, vriden ridå
kristallklart väsen stigen ur dis
förslavar allt i dess blick
för främmande himmelsfärs-resenär
slutgiltigt misstag begicks
azurblått vidunder, sagolik syn
ett vindöga i orkan
glidande nu, stiltje i skyn
med hypnotiserande signal




Fri vers (Fri form) av comfort_noise
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-15 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

comfort_noise
comfort_noise