Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade du gör skillnad


tomt eko II

 

 

 

 

 

 


saknad


din luft

lämnad 

genljuder ljudlöst

 

 

 

i skuggan 

vidrör vår puls

en hägrings brus

en fägrings ljus

 

var

jag trodde evig

 

 

lämnad

i rymders oändlighets intighet


inte att greppa

ej heller ämnad så

 

 

 

 

är jag här

 

endast

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 422 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-21 20:59



Bookmark and Share


  Tino
Harmoni, och med musiken blir det helt underbart
2013-05-05

  aol
underbart skaldat vännen till så fin musik,
2013-05-02

  Bibbi VIP
Applåd.
2013-04-10

  Ljusletaren
Magisk mjuk musik till vackra mjuka ord.
Bokmärker så klart/ kram
2013-04-03

  Ninananonia VIP
Tycker om den...
2013-03-23

  Suzy med punkterna
Vackert ogreppbart
2013-03-23

    ej medlem längre

Berörande VACKERT " eko "
2013-03-22

  Lars Hedlin
Starkt
2013-03-22

  Chawa VIP
Vemodigt fin...
2013-03-22

  aol
så fint skriftat
2013-03-21

    ej medlem längre
fin..
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight