Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

islossning

 

 

 

 

 

 

du är min himmel

jag är ditt moln

 

vrider sig tiden

ur

greppar

 

 

linjer av hav

rullar i kval

 

kärna

en början till

gryende levnad

 

 

 

välvande klanger

kristallernas valv

landar en stråle

i känslors skalv

 

 

 

du är min tystnad

jag är din röst

 

 

 

här,

min älskade fina…

  

som natten sökt ljus
som dag önskat vila

 

smälter jag

för dig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-18 21:36



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Du kan verkligen fånga orden *njutbart* /kram
2013-04-03

    ej medlem längre
energi
2013-03-21

  Lena Själsöga Keijser
oändligvackra
är orden
2013-03-19

    ej medlem längre

Håller med Lars här ...

Verkligen underbart poeterat ...
2013-03-19

  Lars Hedlin
Verkligen vackert skaldat!
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight