Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens karta

Stjärnor lyser
strålande självklart

Marken förankrar
när blickar slår
upp mot jordens
avlägsna navigator

Hjärtat pulserar
i en monitor

för att hålla
takten
med ditt

En legend
upprepar sig

Skriven ur
stjärnbilden










Fri vers (Fri form) av soalf
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-08 19:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Njuter av denna bild..
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf