Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade Josef och Maria något sexliv alls? Hade Jesus några syskon? Varför denna jungfrufödsel, vad skulle den vara bra och nödvändig för?


RUBRIK: OVAN TEXTEN...(Maria, Jesus...)

En 2000~årig fråga: Födde verkligen Maria jungfrufödsel?



Kan Gud göra ett sånt underverk?


Stöter inte många mirakler i Bibeln bort många människor?


Är det inte dags att revidera Bibeln snart?

Är inte Bibeln god nog ändå, utan dessa sagolika händelser?


Jag betraktar min underbara kattflicka Puss; med allra

största sannolikhet så är hon inte religiös, men hon klarar


sej så bra ändå.


Dock så är jag övertygad om att hon har kontakt med nån


slags högre makt; Gud, änglar, skyddsandar, katthelgon,


för hon mår så bra, har en sån frid och glädje och kärlek.


Jag då Johan, behöver jag någon religion, någon -ism,


eller politisk tillhörighet?


Sinead O´Connor sjöng: I do not want what I haven´t got..........




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 1231 gånger
Publicerad 2013-03-15 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är det så omöjligt att Gud skulle göra underverk då? Ska vi tro att det som står i Bibeln är lögn då?
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP