Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällsam musik

Dina mångskiftande ögon
har förmågan
att se
hela registret
från djupt dykande moll
till högt flygande dur

Endast Dina känsliga fingrar
kan locka fram skälvande toner
ur melankolisk cello
släppa ut ljuvlig livemusik
i kärleksaria

Njuter...
känner hur din stråke spelar...
smeker gömda strängar
på svävande kvinnokropp

Spela mig!
igen
och igen




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-15 14:19



Bookmark and Share


  aol
underbart skriftat, verkligen,
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten