Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslös kärlek

I dina vackra ögon blå,
ser jag djupet av min kärlek.

Det knyter sig i mitt bröst,
tårar svämmar över.

Omtänksamheten du ger mig,
är som en varm sommarbris.

Vad vore livet utan dig

mitt

älskade

barnbarn


 

 

 

 




Fri vers av Piann VIP
Läst 780 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-03-15 19:17



Bookmark and Share


  Cugel
Fin.
2023-03-15

  bittemi VIP
Å så fint! Hög igenkänningsfaktor
2013-05-29

  Michaela Dutius
Änglasus i orden till ett älskat barnbarn!
2013-05-15

  Siggesdotter
En underbar hyllning till ditt barnbarn - en gåva till dig!
2013-04-10

  Michaela Dutius
En bedårande text till ett älskat barnbarn!
2013-03-29

  Angel of love
Underbart vacker kärleksförklaring <3
2013-03-26

    ADI Nehlin
fin, fin..
2013-03-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Åh vad fint skrivet! innerligt och varmt
2013-03-21

  aol
underbart känner igen mej själv,
2013-03-20

  Siggesdotter
Vilken ljuvlig och ren kärlek att vara rädd om och ta vara på! Grattis!
2013-03-19

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2013-03-19

    ej medlem längre
vackert om kärleken till ett barn..
2013-03-18

  Chawa VIP
Kärleksbudskap från känslodjupets allra innersta sanning...tårarna är beviset för det... så ljuvlig!
2013-03-17

  Rise Little One
Så fina och underbara känslor ... Kärleken till barnbarn ... Den måste vara densamma som till sina egna barn? Är inte dit än därför jag undrar :-)
2013-03-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Värdet i att ha nära och kära. Känner tacksamheten och glädjen i dina rader.
2013-03-17

  Ole Sunnerfjell
Ett fint uttryck för gränslös ärlig värme och kärlek
2013-03-16

  Lars Hedlin
Mycket fint.........
2013-03-16

  SatansSon
vackert om mormors kärlek. eller farmors?
2013-03-16

    ej medlem längre

Ljuvligt vackra är dina ord
2013-03-16

  anits VIP
En sådan underbar och
kärleksfull hyllning
till ditt barnbarn
2013-03-16

  Bibbi VIP
Underbar hyllning.
2013-03-16

  Havsbris
mmmm <3

njuter av kärlek och värm
i dina rader,

de dansar ljuva sånger
under änglars vingar <3
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP