Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Buddha bara ler åt gruppsexet. Själv har han fått nog på ett tag.


Jesus knullar Muhammed hårt bakifrån...!

 

Jag är så jävla trött på alla dessa religioners prestige och bullshit!!!

Muhammed satt säkert med Jesus och lärjungarna och drack friskt

och eftersom dessa kristna killar inte brydde se så mycket om kvinnor,'

så tog säkert KÅTHETEN över och de knullade hej vilt bakifrån

och framifrån och sug och och slick in de totala KÄRLEKSORGASMERNA

in i evigheten, och änglarna jublar över deras njutning och manar till

en total fruktansvärd revolution utav ömhet, glädje och frid ~ som när

Zlatan sätter bisykletan mot England, och alla barn vägrar ställa upp

på de så kallade vuxnas förställning och svek, och äntligen spyr, kissar

på sej och bajsar på sej samtidigt... och aldrig mer går till skolan. 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-16 03:00



Bookmark and Share


  flygia
vet inte hur jag ska kommentera...
ger dig en feg applåd istället.
och hoppas religiösa fanatiker inte
läser dig utan tittar på...ja, det är väl
alltid NÅN idrott eller såpa på tv?
2013-03-16

  Angel of love
Kan bara säga oj oj :)
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP