Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack kan vara, se lyckat uppdrag!

Du blandar om vilt
och folk landar ömt häpna milt
med nå´n ny som ögat bara sen vill falla på
som de aldrig sett innan alls då...

Du för ihop folk till par med den slev du har
du ser inte till rang eller person
din metod har en helt annan ton...

Med passionens eldkvastar du på dem slår ner
men står kvar och hör efter och ser vad som sker
om de dig sen ett tack för mötet ger...
Då säger paret med en mun:
-Oh vilken tur att jag kom på att gå hit just nu du...
















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-16 05:20



Bookmark and Share


  Havsbris
jag ser inte dina texter varför?

guess what! ahhahahah
ajabaja

älskar skratta och delar din
glädje det vet du, kan inte missa det nu
kanske stannar jag?! <3
2013-03-16

  thyra
Så är det ju :) Fint skrivit!
2013-03-16

  Lars Hedlin
Ännu en bra dikt som du skriver fint.......
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt