Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ sitt vis, inte på hans vis!

Byggaren eleven klappar
säger: -Här sitter du och slappar
sjunger! Kalka är
vad du ska göra här!
-Jag gör ju som du sa! Jag rappar!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-16 11:58



Bookmark and Share


  Havsbris
ahahahaha

du ,,,om du inte fanns
skulle jag hitta på dig <3

älskar din bild och dina ord,
har jag sagt?
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt