Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett under har hänt!

H on har anlänt
A llt hopp jag uppåt har sänt
V erkar ha gett resultat, fenomenalt
S könaste skriverskan är här
B uskul sköna jänta vi har Dig så kär
R oligt om Du igen börjar pränta
I min glädje kan jag knappt vänta
S å välkommen kära Du,
* det bästa som hänt oss är ju just Du!
**********************************




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-16 12:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint skriftat om en duktig poet.
2013-03-18

  ULJO
Fin lek med ord
2013-03-16

  Havsbris
min första bokmärkte så klart
vad annars? hahahaha

glömde att det finns, så allt
är som att börja skolan på nytt

rensat listan och ska vi se vad
händer, luv yaaaaa <3

(hmm låter bra!)
2013-03-16

  Havsbris
du är alltid en vän som man kam aldrig
glömma och alltid sakna

tack sötis, älskar dig och din glädje
efteråt och allt... du vet!

man ska vara till varandra, sanna och trogna
som du finns inte många, tack för det

pöss på nosen
HBris
2013-03-16

  Lars Hedlin
Tycker om denna!
2013-03-16

  Piann VIP
Älskar hur du formulerar dina dikter.
2013-03-16

  Tarantaran
Din glädje går det inte
att ta ' mistral ' på; den är
som skön varm havsbris
med dansande bokstäver
i solglitter..fint..! glädjer
mig med dig :)
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt