Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IDIOMENS URSPRUNGLIGA SPRÅK

Hänförelsen i ordets  givna fakta, utgör arketypen
av ordens ursprung av grymtningar,lustfyllda ljud
och  stridsvrål, födslovåndor och dödssuckar, däri
den litterära  ordsvavelsens  grovgöra och skitjobb
består  av  de  kärnfrågor   och  ställningstaganden
som av någon uppoffrande tankemöda värkts fram,
för att därefter iklädas ett litterärt  idiom, vilket är
förbehållet en liten självutnämnd  klick litteratörer
i en krum krets att begrunda innebörden av.
                                            -




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 579 gånger
Publicerad 2013-03-16 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP