Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten har jag skrivit och gjort en inspelning av år 2008. Tänkte jag lägger den inspelningen här nu med.


Mall 57 (Inspelad)

Krimskrams och sockervadd
Bakom moln av sorg

Du gråter under fasaden

Livet är en cirkus
Och du är clownen

Alltid ett leende i beredskap

I livets hårda skola
Krävs styrka
Men vilken sort?

Vad är styrka och vad är svaghet
- Egentligen?

En benämning av oviktig relevans
Vad gör det när du inte mår bra?

Vem mäter styrka i att gå i ledet?
- Makteliten

 Vem vinner?
- Ingen

Vem är det som står där i spegeln
och skrattar blod?
Vems leende används
som mall i samhället?

– Vad tjänar du på det?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Magica VIP
Läst 974 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-03-16 15:18



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Mycket bra!
2014-06-25

  Densen VIP
SUVERÄNT!!!;)
2013-12-15

  Anders Granström
Underbart att höra dig! Orden får tyngd och extra tydlighet - når fram! Guld!
2013-11-12

    skamfilad
Fantastiskt
2013-11-11

  petter rost
Tog mej tillbaka till ditt poem här idag, läste och lyssnade, lyssnade och läste. Nu fattar jag fullt ut varför du heter Magica - det här är magiskt! Ett rykande vasst och mjukt poem och så din röst och läsning - sent om sider får jag lägga ett bokmärke i den!
2013-09-24

  Millner VIP
Stora favoriten av dig från Sockerdricka!
2013-09-08

    ej medlem längre
Cool uppläsning..lite rebelliskt ;) !!! Bra !!!
2013-03-21

  Peter G VIP
Stark text, där din läsning ger en extra dimension! Jäkligt bra, helt enkelt!
2013-03-21

  zallander
snyggt läst!
2013-03-19

    ej medlem längre
"Vem är det som står där i spegeln
och skrattar blod"
Bra symbolik!
2013-03-18

  Annie b'larsson VIP
Verkligen bra. En dikt jag känner igen mig i.
2013-03-16

  ULJO
Denna gillade jag
2013-03-16

  Ole Sunnerfjell
Så sant uttryckt till en mycket behaglig röst med betoning på orden. Tror att de personerna har en stor kamp i sig själva att överhuvudtaget undra vem de egentligen är och står för.
2013-03-16

  SatansSon
kul att höra din vackra röst! dikten är väldigt bra!
2013-03-16

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt ..Gillas
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP