Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem det är

 


lägenheten
köket

kaffet
ciggen
du

fläkten
skenet från skärmen
tapeten

en dukad plats

på pinnstolen
har nattens köksläsning just slutat

en fluga surrar strax utom synhåll
och jag undrar tyst om det är du
eller jag

i trapphuset letar mansgråt efter fäste
det är inte jag
















Fri vers (Fri form) av alfa VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-17 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén