Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raderar alla timmar

Jag ångrar mycket här i livet
...Saker som jag aldrig sa
Jag har gett bort så många år
Jag har så svårt för att ta

Kanske hände det för ofta att jag inte kom ihåg
Vad jag gjorde förra veckan, vad drack jag igår?
Kanske hände det för ofta att jag glömde höra av mig
Utan ett ljud på flera dagar

Det kan hända att jag vill tillbaka
Till en tid då det var vi
Vi krigade på en gata
...Men den tiden är förbi

Som en felaktig bit i ett pussel av svek
Vände ni mig ryggen och försvann
Som ett oönskat barn, lämnat för en vind
Som om jag blåst bort som sand

När väggen rasade och murarna föll
Till en tid då jag var ung
Fick jag kraften att se, kraften att ge
Tillbaks nånting till mig själv

Jag vill så mycket här i livet, jag vill spola tillbaks
Radera alla timmar
Som inte var bra

Alla gör vi våra misstag, alla gör vi våra fel
Är det försent att börja om?
...Den som lever får se

Tror ni inte att jag hör, tror ni inte att jag vet
Vad som sägs bakom min rygg
...I hemlighet




Bunden vers av Ultraform
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-03-17 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ultraform
Ultraform